postat la : 15.10.2013 / 20:55:57

HCJ HD 121/2013 - Taxa pe drumurile judetene HD

Stimati colegi,

     La CJ Hunedoara au fost prezenti cca. 20 de persoane din partea CNR (APTE 2002), aproximativ egali ca numar cu cei prezenti la Caransebes...Inseamna ca doar atati sunt interesati sa ne schimbam conditia de cotizanti permanenti la pusculitele de aiurea.Nu va plictisesc cu amanunte, dar asa se pare ca aceasta problema o vom rezolva in favoarea noastra, ca urmare a argumentelor si a invocarii reglementarilor legale unionale si nationale in vigoare, expuse de reprezentantii CNR si APTE 2002. Ca sintetizare simplista, intr-un final, dupa lungi discutii contradictorii, punctele de vedere s-au cristalizat si CJ Hunedoara, prin Vicepresedintele Tiberiu Ioan Balint, a fost de acord sa propuna modificarea HCJ HD 121/2013, in sensul ca doar cei ce depasesc MMA de 40 de tone, sa fie nevoiti sa plateasca autorizatie de folosinta a infrastructurii judetene. Vom vedea ce se va concretiza din promisiuni.

     Am descins si la Prefectura, unde Dl. Prefect Sorin-Adrian Vasilescu a primit delegatia CNR si a luat act de obiectiile noastre legate de HCJ HD 121/2013. I-am promis ca vom formula o adresa catre Prefectura Hunedoara, unde vom descrie toate aspectele considerate de CNR ca ilegale, pentru a servi ca baza la un eventual atac in contencios administrativ de catre Dl. Prefect. Asteptam modificarile promise de CJ Hunedoara, apoi vom hotarî daca este necesara actiunea.

In atasamentul din josul acestui material, veti gasi textul HCJ 121/2013, cu taxele exorbitante, de care speram ca am reusit sa scapam transportatorii.

     Va multumim pentru suport.

     Sper sa va amintiti cand umblati pe drumurile judetene din judetul Hunedoara, ca deplasarea fara taxa se datoreaza actiunii CNR.Azi, in cadrul Comisiei de Industrii si Servicii, a fost prima infatisare de dezbateri privind reintoarcerea OG 43 in Comisie. A fost prezent Dl. Augustin Hagiu, care va sustine interesele nostre fata de membrii Comisiei. Sper ca intr-un final, poate cineva ii va multumi si lui pentru priceperea, elanul si energia depusa in interes comun, in contextul unei lipse de interes a membrilor CNR fata de necesitatile noastre prioritare.  

Cu stima,

Siegfried MayerAtasamente :
169_HOT HCJ HD -121-2013.pdf


Comentarii :

Nu sunt comentarii pentru aceasta stire !

Curs valutar
Euro 1€ = RON
Dolar american 1$ = RON
Forint maghiar 100Ft. = RON
 
sursa : BNR